Cursuri de formare profesionala !

Principalul obiectiv ale asociatiei noastre este de a organiza cursuri de formare profesionala al adultilor cu rezultate remarcabile si in conditii foarte bune, grupele avand numai 10-12 persoane. Momentan cursantii au posibilitatea de a urma cursuri de: Contabilitate primara, limba germana incepator si avansati si cursuri de limba romana.

 Gazduire pentru fiecare scoala!

"Gazduire Web gratuita pentru fiecare scoala!" este programul nostru inceput in decembrie 2018. Obiectivul programului este a a sprijini unitatile de invatamant cu gazduirea siteurilor lor, pentru a ajuta si a accentua prezenta scolilor cu siteuri active si actualizate la zi pe internet. Serverul VPS de ultima generatie poate gazdui aproximativ 100 de siteuri. Folosirea serverului pentru scoli, unitati de invatamant este gratuit. Mai mult...

Cursuri, tabere pentru copii

Organizam cursuri de limba engleza, germana, romana pentru copii intre clasele I-VIII, in timpul vacantelor. Timp de desfasurare 5 zile (20 de ore) 4 ore pe zi in sali de curs, sau sub forma de  tabara de 5 zile. La activitati participa profesori voluntari vorbitori de limba engleza, germana, romana.

Contact

Asociatia Hardinfo Education

535500-Gheorgheni
str.Kossuth Lajos nr: 9/1
jud.Harghita, Romania,

Tel: +4.0744.164.891
email: office[at]hardinfo.eu


Urmareste-ne pe facebook

   

 

Oldaltérkép