Cursuri de formare profesionala !

Pentru organizarea cursurilor de formare profesionala al adultilor dispunem de autorizatia seria:HR  numarul:000615, emisa de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Judetului Harghita prin decizia nr:207/18.03.2019, acreditata de MINISTERUL MUNCII SI JUSTITIEI SOCIALE  si de  MINISTERUL EDUCATIEI NATIONALE. Momentan cursantii au posibilitatea de a urma cursuri de: Contabilitate primara, limba germana incepator si avansati si cursuri de limba romana.

 Gazduire pentru fiecare scoala!

"Gazduire Web gratuita pentru fiecare scoala!" este programul nostru inceput in decembrie 2018. Obiectivul programului este a a sprijini unitatile de invatamant cu gazduirea siteurilor lor, pentru a ajuta si a accentua prezenta scolilor cu siteuri active si actualizate la zi pe internet. Serverul VPS de ultima generatie poate gazdui aproximativ 100 de siteuri. Folosirea serverului pentru scoli, unitati de invatamant este gratuit.

Cursuri gratuite ! 

Organizam cursuri gratuite  de contabilitate primara, limba engleza, limba germana, limba romana, informatica pentru copii intre clasele I-VIII, "Informatica pentru varstnici", "Copii si Internetul " curs dedicat parintilor si profesorilor.   Timp de desfasurare in general: 3 zile (10  ore).  La activitati participa profesori voluntari vorbitori de limba engleza, germana, romana, informaticieni si specialisti in domeniul respectiv. Programarea cursurilor se afiseaza in "Cursuri disponibile in  curand". Cursurile  gratuite sunt tinute de personal voluntar, calificat cu studii superioare in domeniu.

 

Contact

Date de identificare fiscala:

ASOCIATIA HARDINFO EDUCATION
CIF: 39595710
Reg. com: X19/1051155/2018
Organizaţie neguvernamentală,nepolitică,nonprofit, fără scop lucrativ.

 

Adresa:

535500-Gheorgheni
str.Kossuth Lajos nr: 9/1
jud.Harghita, Romania,

Tel: +4.0744.164.891
email: office[at]hardinfo.eu