Hamarosan induló képzések

Előkönyvelés csoport -Borszék

Település: Borszék, Zimmethausen Szaklíceum, helyek száma: 20, használt program: Smartbill Gestiune Magazin,  megközelítőleges indulási dátum: 2019.szeptember 2. Iratkozni online a jelentkezési űrlapon lehet.

 

Egyéni vagy családi vállalkozások ( P.F.A., I.I., I.F. ) könyvelése

Település: Gyergyószentmiklós, helyek száma:12, megközelítőleges indulási dátum: 2019. szeptember 2. Használt program: SAGA P.S.  Iratkozni személyesen, vagy a online a jelentkezési űrlapon lehet.

 

Előkönyvelés csoport -Gyergyószentmiklós

Település: Gyergyószentmiklós, helyek száma: 12, használt program: Smartbill Gestiune Magazin,  megközelítőleges indulási dátum: 2019.szeptember 2. Iratkozni online a jelentkezési űrlapon lehet.

 

Előkönyvelés csoport - Parajd

Település: Parajd, Áprily Lajos Általános iskola, helyek száma:20, megközelítőleges indulási dátum: 2019. szeptember 2. Iratkozni az iskola titkárságán vagy a online a jelentkezési űrlapon lehet

 

Internet használat időseknek *Ingyenes*

A tanfolyam jellege - általános és biztonságos internet használati ismeretek fejlesztése.
A képzés célja: -az idősebb generáció interneten való boldogulásának fejlesztése.

Település: Gyergyószentmiklós, helyek száma:10, megközelítőleg indulási dátum: a helyek beteltekor. Iratkozni személyesen, vagy a online a jelentkezési űrlapon lehet

 

Biztonságos internethasználat otthonunkban *Ingyenes*

A tanfolyam jellege - általános és biztonságos internet használati ismeretek fejlesztése szülőknek, gyerekeknek.
A képzés célja: -gyakorlati és elméleti ismeretek bővítése egy biztonságosabb internet használat érdekében a mindennapokban.

Település: Gyergyószentmiklós, helyek száma:10, megközelítőleg indulási dátum: a helyek beteltekor. Iratkozni személyesen, vagy a online a jelentkezési űrlapon lehet

 

A honlapon már megjelenő tanfolyamokhoz lehet csatlakozni  a jelentkezési űrlap kitöltésével. Az űrlap elküldése után egy munkatársunk telefon értesít a részletekről.

 Jelentkezési űrlap

Kapcsolat

Hardinfo Education Egyesület

535500-Gyergyószentmiklós 
Kossuth Lajos utca 9/1
Hargita megye, Románia,

Tel: +4.0744.164.891
email: office[at]hardinfo.eu


Kövess a Facebookon