Képzések, tanfolyamok !

Egyesületünk elsődleges célja a tanulni vágyók számára  megteremteni a minőségi és eredményes felnőttképzés lehetőségét, kiscsoportos oktatás formájában. Hallgatóinknak jelenleg lehetőségük van: könyvelés, előkönyvelés, német kezdő, német haladó, román nyelvtanfolyamokra járni. Oktatási programunk egyik nagy előnye, a kis csoportos oktatás ami legtöbb 12 személy/ csoportot jelent.

 

 

 Tárhely minden iskolának

"Tárhely minden iskolának !"   programunkat 2018 decemberében indítottuk. Célunk a térségünkben működő oktatási intézmények, szegényes interneten való jelenlétének javítása. A sikeresen elindított utolsó generációs VPS webszerver, közel 100 honlap tárolására alkalmas, amit folyamatosan bővítünk. A webszerver használata oktatási intézményeknek ingyenes. Bővebben...

 

 

Ingyenes tanfolyamok ! 

Ingyenes tanfolyamaink: angol, német és román nyelvtanfolyamok I-VIII. osztályos diákok számára, előkönyvelés, informatikai képzések  idősek számára, "Biztonságos internetezés " -gyerekeknek és szülőknek. Átlagos időtartam: 4 nap (10 óra),  a foglalkozásokon informatikusok, angol, német és román anyanyelvű önkéntes oktatók vesznek részt. Az induló tanfolyamok a "Hamarosan induló képzéseknél" tekinthetőek meg. 

 

Fizetési módok

A következő fizetési módok állnak rendelkezésre a számlák kifizetésére:

 
1. Online fizetés bankkártyával:
 
Fizessen online bármilyen Visa vagy Mastercard kártyával teljes biztonságban, a Netopia Payments processzoron keresztül.
 
A fizetés a legmagasabb szabványok szerint történik, beleértve a 3D Secure-t is. A kártyaadatok feldolgozása kizárólag a Netopia Payments biztonságos szerverein történik.
 
A tranzakciókért további díjat nem számítanak fel.
 
A HARDINFO EDUCATION EGYESÜLET nem fér hozzá a kártyaadatokhoz, azokat közvetlenül a biztonságos kártyás fizetés felhatalmazott integrátora dolgozza fel.
 
Nem kérünk és nem gyűjtünk semmilyen adatot a kártyájával kapcsolatban, és soha nem kérünk tájékoztatást a bankkártyájával kapcsolatban semmilyen kommunikációs formában: e-mailben, telefonon. Javasoljuk, hogy azonnal forduljon hozzánk, ha ilyen helyzetbe kerül.
 
2. Fizetés banki átutalással (OP)
 
A számlát banki átutalással fizeti ki a HARDINFO EDUCATION EGYESÜLET számlájára, a feltüntettett banki kontra. 
 
3. Készpénzes fizetés:
 
A számla befizetése a HARDINFO OKTATÁSI EGYESÜLET székhelyén készpénzben. Ez a fizetési módot kizárólag jogi személyek használhatják. Természetes személyeknek ajánljuk a kártyás fizetés használatát, a legegyszerűbb és legbiztonságosabb fizetési módot. (A beérkezett számlán nyissa meg a „PLATESTE CU CARD ” linket.)
 
netopia 480x84        siglaBCR 1

Kapcsolat

ASOCIATIA HARDINFO EDUCATION
CIF: 39595710
Reg. com: X19/1051155/2018
Adresa: Str. Kossuth Lajos, Nr.9, Ap.1", Gheorgheni, Jud. Harghita
IBAN : RO67RNCB0155172358770001
Banca: BANCA COMERCIALA ROMANA

 

Nem kormányzati, nem politikai, nonprofit,  oktatási szervezet.

Tel: +4.0744.164.891
email: office[at]hardinfo.eu


Kövess a Facebookon